Våg för tunga gods

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Söker du efter bra vågar som klarar av att väga pallar eller andra gods med extremt höga vikter till din verksamhet?

Stort utbud för alla behov

Pallvågar är ett alldeles utomordentligt hjälpmedel vid en mängd olika verksamheter, så som exempelvis industrier, matbutiker, vårdcentraler, byggvaruhus, lager och transportföretag. Ja, på ställen där tunga gods behöver vägas.
Se till att du investerar i en stark och sollid pallvåg. Du hittar ett utbud av så väl mobila pallvågar som kombinerade pallvågar eller truckvågar. Du väljer mellan alla olika maxvikter som finns utifrån just din verksamhets behov. Det här är vågar som klarar av att väga alla möjliga slags gods inom varumottagning, lager, viktkontroll, försändelse och mycket annat.

När du behöver en rättvisande vikt av en pall, är en pallvåg ett måste – med den kan du alltid lita på att du får korrekt vikt. Du hittar ett brett utbud av olika pallvågar och kommer garanterat att finna den våg som passar dig och dina behov allra bäst.

Mobila och lättmanövrerade pallvågar

Den här typen av våg är utformad för att väga pallar, men den klarar precis lika bra att väga andra föremål – och självklart alltid med korrekt viktangivelse.
De är tillverkade i material av hög kvalitet och konstruerade för att hålla inom en tuff miljö. Det fina i kråksången här är att pallvågarna är mobila och väldigt lätta att manövrera, vilket gör att du enkelt kör dem mellan olika platser. En annan finess som de har, och som är väl värd att nämna, är att de är så robusta att de är skyddade mot damm- och vattenstänk. Ja, du kan till och med använda dem i våtutrymmen under kortare perioder utan problem!

Kontakta gärna din leverantör om du har frågor eller behöver råd och vägledning innan ditt köp! De levererar pallvågarna kalibrerade – allt för att du ska kunna använda dem med en gång.